<3

det finns så mycket mer jag vill säga till dig,
så mycket mer jag vill uppleva med dig,
jag klarar inte av att se dig såhär,
jag älskar dig över allt i den här världen,
tveka aldrig på det.
Och nu ber jag dig på mina
bara knän och med tårar i mina ögon,
lämna mig inte än, snälla


min mammas humor

HAHA, min mamma tippsade mig om ett youtube klipp, som jag bläddrade fram och hon sitter brevid och är en millimeter från att kissa på sig, du har fan sjukare humor än vad jag har, hahahahaha, hon tyckte den var skit bra så hon tippsar alla sina kompisar om den och dem idioterna tycker den är lika rolig, hahahaha


min mammas omvända metod

haha, mamma har ju alltid kört på "om du gör det här och det här så får du det och det" men nu är det tvärtom så nu låter det mer i stil med "om du får det och det så måste du lova att sen göra det här och det här"

okej, vad jag vill säga med detta är att mamma nu vill köpa en moppe till mig, som jag sen ska pimpa ;) så julia ska hjälpa mig att hitta en :) vi ska försöka att göra det här så snabbt som möjligt så jag kanske får moppen till nästa vecka, tack super star för hjälpen ;)

nytt inköp

tyckte den var lite ball så
den fick följa med mig hem


fångad



when the roof cave in and the truth came out

gårdagen spenderade jag med lydia och några andra, dock små dissade vi dem och satt på övervåningen och hade skitroligt, kollade på en massa gamla bilder, kul att se hur saker förändrats med tiden (haha du fattar lydia ;) ! ) hur som helst, det var askul och det fanns en hel del annorlunda videos som vi gjort, hahaha riktigt jävla kul att kolla på ! sen blev det bad boys på tvn och jag deckade på soffan. kvällen innehöll iaf en hel del skratt, hahaha det kunde man höra på lydias röst nu på morgonen, hahaha hon går upp i falsett så fort hon öppnar munnen och hon låter som en tant som rökt som en tant som rökt som en skorsten (stavar det så ?) haha aja, men drog ganska tidigt och nu är jag hemma och ska väl börja plugga lite engelska, kul ? .. nä ..

jaja, hörs senare fuckers!


måste lägga in en bild :) togs inga bilder igår så super star få den äran ;)

bästavän






("our song")


it feels like tonight

nu ska jag laga mat   min sushi är påväg hem till mig !

ändrade planer för kvällen ! ska vara med lydia och två grabbar, haha
sen sover jag dära, älskar din min lille ludar


feel it

sitter i soffan med min sis och kollar på barbie, haha, trevlans!

en riiiiktig damp dag kan man säga men allt är under kontroll och ikväll blir det förhoppningsvis utgång, har ju planerat det med stjerna hela veckan och vi hade nått på g, så hoppas på det bästa nu !

har inte mycket mer att tillägga, ska typ hoppa in i duschen och göra lite mat så får jag förhoppningsvis gå ut sen :) och om allt går vägen så sover hon över hära :)

ggårdagen spenderade jag med mimmi, linnea och louise, vi körde runt lite i jakt på fest men vi valde att köpa lite godis och dra hem till mig och kolla på film :)

jaja, nu ska jag fixa lite så jag ökar chanserna på att få gå ut, men måste bara kolla klart på barbia (a) haha

ciiiiao !


hooooooos mimms

sitter hemma hos mimmi och vi gör ingenting speciellt, vi ska om inte så länge åka och äta sushi, julia och viktor kanske hänger på :) men nu orkar jag verkligen inte skriva mera, har fått ny design också som ni kanske ser som min kära kompanjon julia har gjort åt mig, snällt va ? hennes blogg heter by the way www.liaaas.blogg.se

men nu somsagt orkar jag inte skriva mer så CIIIIIIAO !!!


nikita in action!!!!!

hahaha så jävla kul ! jag lekte lärare när susanna hade
spanska med en sjua, hahah, fyfan vad kul det var xd


bor hos mimmsen!

yeah, thats right, bor hos mimmi i två dagar då min moder är i malmö, dvs "flyttar hem" imorgon :)

jaja, vi har inte gjort så mycket speciellt, typ shoppat, åkt damn mkt moppe haha.
det har varit super mys att bo här (a) haha, too bad everything has an ending .. om det
stavas så (a)

idag har jag glidit runt i en rosa mjukisdress och haft riktig damp, sprungit in och ut ur klassrum och snott med mig jordglobar och stolar, hahaha, skit kul !

sen shoppade jag och mimmi idag lite, lägger in bilder imorgon ;)

jag och super star baby idag

till plugget !

japp, nu är klockan snart halv och jag ska väl bara spela lite på pianot som jag varit sugen på att göra hela morgonen och sen bärs det av till plugget, emskill skjussar mig idag, tnx baby!

men nu måste jag draaaaga!'

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAH

japp, fjortis tid hade jag med, kolla hära, det är två skabbiga bilder på mig,
asso såg ut så i början av sjuan, sen blev jag en fräschare fjortis i åttan,
och så nutid såklart:P

asso under dessa tre år kanske jag har haft tio olika hårfärger men
orkade verkligen inte hitta bilder så tog de extrema :P


sjuan:


åttan:


nian:


flis, emm & nik

chill i poolen i lördags med chixN



haha kommentrarerna till bilden på fb:


ja, det vart en galen kväll ;D


sadbuttrue

siktar man mot stjärnorna riskerar man ett högt fall ...




måndag

dagen har bara varit seg & typ deprimerande, men jag är glad att jag har julia baby, tack gmn för allt och för att du förstår, vi sitter i kind of the same sits men som vi lovat varann, vi ska till toppen! right ?!
spelar ingen roll hur, vi ska dit älskling !

jag och min skapare (den kvinnliga) dvs min moder har en liten kris, vet inte varför, men jag blir arg så fort hon öppnar munnen, för jag vet att ingenting hon säger intresserar mig ett dugg, det enda hon snackar om är skolan och allt shit jag måste göra, så varje gång hon tilltalar mig så får hon ett skrik och en fet smäll i dörren tbx, menmen, hon får skylla sig själv, pallar inte lyssna längre, hon borde fan fatta det.

pappa kommer hem imrgn, han har varit borta i 8 veckor, så det är fan på tiden nu!

men tillbaka till min värdelösa vardag kanske? damp helvette, på ett sätt så älskar jag mitt liv men ibland tar skiten över totalt, som idag tillexempel, men det är aldrig totalt botten och det är jag glad för, det hade ju varit lite väl jobbigt, visst ?

men nu pallar jag inte skriva mer om hur misslyckat allt vart idag så där sätter jag punkt (.)



lördagen ägde

vaknade upp hos louise och drog till mimmi och lämnade moppen dära, stannade lite och spelade lite på hennes nya gitarr (a)

sen drog jag hem och vi hade somsagt middag här hemma, strax efter det kom robban hem till mig, vi var hos mig ett tag och bara chillade hära, sen fixade vi oss och mötte lollo på bussen och åkte till centrum där vi insåg att bussen skulle gå om en halvtimme, men fördelen med att festa med äldre är ju att de har bil, så dem hämtade upp oss och vi åkte till en niceig villa med värsta baren och badtunna, trevligt ! efter ett tag kom mimmi, emelie kristina och malin, och oliver och hans kompisar såklart, niklas putte. sen lite senare kom flisan och emme och typ primme nitte timpa richard och putte och lite killar och tjejer som jag inte kände, men det avrt trevligt, ingen var nog nykter tror jag haha, men det var asnice vi badade och gjorde skiiiiiitgoda drinkar och idiot nitte lurade i mig 96% vodka, han sa att det var någonting annat, brändes gaaalet i halsen men det funkade haha, och kanske betedde mig lite pinsamt igår men som jag skrev i mitt tidigare inlägg, jag ångrar ingenting ;)

sen iaf så fick jag och robban skjuss till stuvsta där vi tog bussen hem till mig och fyllekäkade kyckling, lasange och kakor, hahaha, nice huh ? jaja, kvällen blev jääääävligt nice och alla var super trevliga !!

finns damn mycket bilder men inga som är uppladdade än dock ;)
bara en typ, denna änsålänge på mig flisan och emme, fler kommer sen!

jag ångrar ingenting av någonting


såhär kul har jag i skolan varje dag!

hahahaha, jag har alltså fastnat i en papparskorg och emelie tyckte att det skulle finnas film på det!
asso lyssna hennes garv, hahahahaha!!


haha

kollade emelies blogg och hon hade lagt upp en bild på
mig och lucas som jag var tvungen att spara ^^
haha så söt när du sover ^^


rrrrightnow

nu sitter jag hemma och knarkar lite green day, trevligt ! vi har lite middag här hemma, niklas syster och hennes man och barn är här och mamma har lagat supergod mat, min såkallade milf mamma, öhm ..

jaja hursomhelst, sen kommer robban hit och ikväll ska vi ut ! vet inte vart, nån fest ;)

bild från i fredags, hah g33333k ! <33

kulsomfanhadevi!

japp, igår kväll alltså blev såhära, vi åkte först jag mimmi och lollo och mötte upp oliver och hans två typ 25 åriga kompisar, haha men dem var jätte snälla, vi gick hem till en av dem som bodde vid kvarnbergsplan, vi var där ett tag, sen kom det en jävla massa människor (tacka mig för att jag fixade fest åt er!)

och då helt plötsligt blev det fullproppat, men det var jävligt roligt iaf !
tillslut vart nog de flesta ganska snurriga i bollen, haha.
lite skumma grejer hände, eller väldigt skumma men haha, kul iaf!
jag lekte bartender med det gick inte så jävla bra ... men visst fan gick det gick ner ;)

hursomhelst, ikväll blir det fest igen, vet inte vart men jag är på paaarty humör !!

(några tog bilder som lär hamna på FB och när dem gör det så lägger jag upp, har nämnligen inga på min mobil eller så ;)

CIIIIAO ! <3333

lovar att skriva MYCKET imorgon !

för nu ska jag kolla på idol och hinner inte (a)

it always ends up like this

jag är hemma hos mimmi och firar linneas födelsedag :) men jag ska med mimmi till tandläkaren nu så jag skriver när jag kommer hem, har en del på lager så CIAO SO LONG ! <3333


thinking of you

Comparisons are easily done
Once you've had a taste of perfection


nyårsafton 08/09

ooold picture!

idag!

vaknade upp med lydia och vi åt frulle och lite så, sen gick hon och jag mötte upp stjerna och hon och jag pluggade och tittade lite på idol :) sen kom linnea och vi alla tre åkte hem till mimmi och var med henne och louise, vi åkte direkt till donken och åt paj och glass hihi. det tog sin lilla tid, sen åkte vi bara runt och gjorde ingenting speciellt (älskar att köra) jaja, men sen åkte alla hem och det gjorde jag också, väl hemma fortsatte jag plugga och min underbart söta syster iza uppträdde i vardagsrummet för mig, mamma och niklas, hahaha hon hittade min gamla skiva och nu hörs "super duper killen number one" i hela huset dagarna igenom, haha lägger kanske ut video imorgon :)


hahaha, det fanns inte tillräckligt med hjälmar och jag blir ju alltid den
utsatte
så jag fick ta en cykel hjälm, HAHAHA fyfan vad pinsamt, körde
runt med den i flera timmar ^^



egoegoegoegoegoegoegoegoegoegoegoegoegoegoegoegoegoegoego

kort om min lördag

var med lydia och några kompisar igår, lyckat :)
dock fick man kanske lite för mycket av det goda
(vem citerar jag nu :O?) haha, jaja men det vart kul iaf :)



först ut: en mycket ful bild på mig men har inte många så jag offrar mig :)



jag och älskade lydia som jag älskar över allt


johan och hans kompis, två av många vi spenderade kvällen med :)

citerar min mamma

mamma: "om du får bra betyg nu så köper jag en moppe åt dig"

jag: "jaha, hur bra då ?"

mamma: "(ränkar upp ca vad hon tycker är rimligt)"

jag: "men vad förväntar du av mig kvinna?!"

mamma: "somsagt, ett bra slutbetyg och en moppe,
eller ett dåligt slutbetyg och en pulka. DITT VAL!"


------------------------------------------------------------------------

hahaha, tyckte det var lite kul, menmen, jag får helt enkelt ligga i lite, moppe är ju super kul! har skjussat runt folk på moppe typ hela dagen idag, och i fredags, jag älskar det verkligen, superkul! men pallar inte ta kort :P

rullar!

nu ska nikita ut på äventyr !
nej men ska åka och möta lydia
och förhoppningsvis så blir det PARTYPARTY ikväll :)

jag kan med 98% säkerhet säga att det kommer komma upp
bilder ifrån kvällen ! så kika in imorgon igen ;) CIAO SO LONG!


2day!

idag ska jag först åka hem och typ städa lite, sen kommer antagligen emma hem till mig och vi ska schhhhteka lite! sen senare ska jag vara med lydia och vet dock inte riktigt vad vi ska hitta på men någonting blir det !

en bild på lydia och hennes pojke, sweet huh ? :) <3

kulkvällwithoutpictures

igår var jag ju alltså mestadels med mimmsen, först åkte vi hem till henne, fixade oss lite och sen åkte vi och mötte sara, yasse, rolin och angelica. sen mötte vi johan och hans typ 4 kompisar, vi var i huddinge kanske en timme sen åkte vi fram och tillbaka i letandes efter fest, men tillslut åkte jag och mimmi tillbaka till huddinge och drog hem till jocke lilja och där var det chill, ehm .. vilka var där? julia, jocke, nitte, pontus, timpa och sen kom primme och richard men jag och mimmi drog ganska tidigt, och väl hemma så fixade vi chips och popcorn och lite dipp och kollade på film :) dock höll jag henne vaken största delen av natten då hon har svårt att somna om jag jag känner mig tvungen att halv fyra informera henne om att jag ska gå upp och hämta vatten, HAHAHAHA xd. sen låg jag där och vred och vände på mig och hostade och jag vet inte vad, haha förslåt mimmi, nästa gång sover jag på tomten ^^ menmen life goes on !'

hihi ! som ni kanske förstod på rubriken så togs inga bilder ifrån kvällen vilket var lite synd men life goes on !

btw mimmi har färgat håret brunt :)
fiins va? det ser jätte naturligt ut,
hon passar som blond men brunett är hett!

hola!

hejsan, jag har inte så mycket för mig .. sitter i soffan och lyssnar på dj blå ljudklipp :) haha, sitter i min ensamhet och as garvar, toppen av humor !

hursomhelst, ikväll blir det en kväll med mimmi och resten av brudarna ! trevligt, speciellt när det blir jag som får köra moppen (överlycklig) .

aah, sen ska jag ju träffa johan och hans coola gang och aah, sen får vi se vart vinden bär lite senare men ska iaf sova hos mimmsen :)

men nu ska jag fixa mig och sen dra så vi får höras senare babes, PUSSHEJ !!!

my hairs getting longer


sry

ledsen att jag inte uppdaterat på hela dagen men har inte haft tid, precis kollat idol, synd att det inte är längre:P eller det är en timme men det går ju så galet fort ..

jaja, nu ska jag läsa lite fjortisbloggar och sen blir det i säng med mig :) !

ni får ha det bäst sålänge, pussssssspåer <333

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

asso jag fattade verkligen inte att det var fake, jag började gråta i soffan för jag tyckte så jävla synd om dem, hahahahahaha asso FYFAAAAAAAAAAN AHAHAH

fkrs

nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig lite och sen bär det av emot coop, jag vill ha mer ben n jerrys :O idag blir det strawberry cheesecake i think :)

ovanligt happyhappy idag :) jag vet att ni kommer längta efter mig så ni ska få en låt som ni kan lyssna på tills nästa gång jag uppdaterar ;)


den här låten spelas 24/7 nuförtiden på mtv, videon är lite wb disturba men låten är faktiskt hel ok:) men den är bättre när man lyssnat på den några gånger :) om ni vill kolla videon så högerklicka bara på länken så står det "watch on youtube" och somsagt, jag tycker den är lite wb rihanna :P jaja here it is!

silly boy - eva simons



B'nJ- im coming for you !

cantbedescribed

hörde den här låten första gången på emskills blogg.
daaamn vad bra den är .. helt allvarligt, jag är glad
att jag fick höra den, för den är grym och texten är
verkligen klockren när man är i den där situationen
så lyssna på låten och lyssna på texten, den är helt
underbar och jag är beroende sen första gången ja
hörde den, vet inte vad ni tycker, men lyssna förfan!

sickness ...

japp, jag är fortfarande sjuk .. och sitter i soffan med laptopen och tittar på TyraBanks show och snart börjar TopModel, haha wonderful! och ikväll börjar ju somsagt idol och det ska bli så jävla kul !!!

jaja, mamma står i kökeet och lagar mat och har varit lite betjänt till mig idag, haha, känns lite töntigt .. hon tillochmed jobbar hemma idag. och hon kommer med frukost på sängen och ska efter middagen gå och köpa ben n jerrys till mig, haha underbart!

imorgon vet jag inte om jag stannar hemma eller inte, men det ser faktiskt ut som så .. eller man får ju typ inte ens gå till skolan om man inte är 100 % frisk så ..

synd bara att jag missade musiken idag :''(

jaja, life goes on !

bild tagen a long time ago

1love

det här är en låt som jag verkligen kan sitta och lyssna på oavbrutet i timmar utan att tröttna,
älskar den .. och vilken jävla röst bruden har ..

tjoho!

första avsnittet av idol börjar ikväll *lycka!*


goodnight

nu ska jag nog sätta mig i soffan med en kopp te och bara ta det lugnt ..
det har varit en jobbig kväll .. men vi hörs imorgon <33



mitt&lydias roliga samtal

L -jahapp ... vad gör dura ?
N -äter o'boy
L -äter, haha du menar väll dricker?
N -nej vi hade ingen mjölk hemma
 
Hahhahahahahaha !!


ny kategori "musik"




inte så värst ny, men gillar den iaf fortfarande :)

100th !


2cool4school

 ... nä, inte riktigt, men jag är inte på topp om man säger så, jag låter som en gammal manlig pundare (dock älskar jag att vara hes så ska inte klaga) och jag är typ lite förkyld &-så ..

blir nog en hemma dag imorgon också, synd, älskar tisdagar ! musik och syslöjd är ju underbart, men vad gör man ? ligger istället på soffan med missarna och chillar framför TVn, tanken var att jag skulle hårdplugga So & Matte idag men det gick ju åt skogen ..

jag somnade hela tiden på soffan och tiden gick helt enkelt för snabbt, men jag tar igen det ikväll, och imorgon såklart, jag har ju So prov på onsdag ''/ men jag fixar det :)

aah .. såhär har min dag alltså sett ut i stort sett .. inte så jävla skojjigt men vad gör man ?


underbart

alla låtar har samma sångare, och endast piano,
trumma och, gitarr och bas är med, och allt är live,
alla låtar är verkligen värda att lyssna på !





picsbyme

asso jag har en två megapixels kamera
det är därför bilderna ser lite cp ut :P




den har alltid funnits där ...

... nu tänker ni "vaddå ?? .. vad har alltid funnits där som det står i rubriken ?"
och självklart ska ni få svar !


jag menar ju min lilla lilla lilla micheal jackson näsa !
hahah, jag har nog inte träffat många som inte kommenterat min lilla näsa,

och här för att ni ska hålla käften, så ska ni se hur liten den var förut !!!
det är enorm skillnad nu och då asso, så håll käften,
min näsa är bara lite sen i utveckligen !!


det här .. är vad jag kallar liten MJ näsa ... ??

newdesign!

gillar den här designen mycket mer än den förra, det tröttnade jag på fort som fan, jag älskar min nya design, som jag också gjort helt själv med paint, bara paint !!!!! (fast typsnittet kommer inte därifrån) men allt är ihopsatt och fixat på paint, och för att vara gjord på paint så är jag verkligen nöjd, paint suger ju (a)

gårdagen L-dag

jag hade ju sovit hos pappa fredag natt med linus och dannie som sällskap, men var tvungen att dra hem ganska tidigt för att städa min våning. så jag åkte hem och fixade allt sånt,

sen mötte jag john, fick dinero av honom och sen mötte jag johan och hans 3 killkompisar, vi åkte till flempan och hängde som coola kisar där i typ en halvtimme och sen drog vi tbx till huddinge, dem drog hem och jag till trehörningssjön, malin sötunge skjussade mig dit för bussen hade gått,

väl där så mötte jag alla grabbar i min klass och vi gick tsm till sjön, där va linnea och mimmi och lite annat folk som jag inte riktigt kan namnen på,

hursomhelst, vi satte oss på ett berg vid sjön och satt där och umgicks hela kvällen, sen kom lite folk jag inte träffat på jätte länge, och det är ju alltid roligt :)

sen vid ett eller nått så drog vi till hb och sov dära, och där var kvällen slut !

                    (& en egobild får ni också, dock oseriös)
                 


conversestyleB&W





varför kan inte allt vara så lätt som det var då ?

♥på den tiden oroade man sig inte för någonting
behövde inte ta jobbiga beslut
behövde aldrig se allvaret i någonting
när kärleken inte hunnit bli komplicerad
när vänner ännu inte lärt sig att svika ..
ta mig tillbaka


min kvällsplanering

detta ska jag hinna med ikväll/inatt:

möta upp johan och följa med honom och hämta buzz till pojkarna
möta john och charlie nn och ge dem det
möta hjalmar och tobias och få lite godsaker
möta charlie hb och sen sova hos honom!

asso jag vet inte men jag antar att det blir en kväll med grabbarna idag,
men det är alltid trevligt med er grabbar !

haha, sen så vet jag inte, uppdaterar nog hos charlie sen :)
CIAO SO LONG!

emelie ekman

jag finns alltid här för dig gumman,
såsom jag vet att du finns här för mig,
jag älskar dig

bloggar senare :)

mi madre står och gnäller så har inte tid elelr lust att blogg just nu, men om det funkar så skriver jag mer sen :) <3333333

<3


Egentligen borde jag ha kikat fram
bakom min mammas knäckta rygg och hatat dig
Men pappa kom hem
För vi längtar efter dig
Du är inte värd oss
Men vi vill ha dig

förlåt älskling

... är allt jag kan säga

RSS 2.0